Algemeen

Van harte welkom op de website van buurtvereniging Sint-Andreas. Op deze website vindt u informatie over de buurtvereniging en over zaken die betrekking hebben op onze buurt.

Onze buurtvereniging “Sint-Andreas”, bestaat sinds 28 juli 1977 en heeft als doel het bevorderen van informele contacten tussen de buurtbewoners die wonen in de oude wijk van Budel-Dorplein. Elk jaar organiseren wij verschillende activiteiten waaraan onze leden van alle leeftijden kunnen deelnemen.

Enkele onderdelen van activiteiten zijn:

Paaseieren zoeken voor de jeugd

Een dagje weg met het hele gezin

Zwemmen of schaatsen

Buurtfeest met barbecue

Sinterklaas schoen zetten voor de kleintjes

 

We hebben een klein bestuur van 5 leden.

Bij ieder van hen kunt u terecht met vragen, opmerkingen of aanmeldingen. Tevens kunt u ons via de mail bereiken op bvsintandreas@gmail.com en zijn we te volgen op Facebook en twitter.

Kijk maar op: @BVAndreas

Het huishoudelijk reglement is in te zien bij onze secretaris.

Voor leden zijn hier ook de verslagen van de bestuursvergaderingen in te zien. Als er zaken zijn die u graag met het bestuur wilt bespreken, kunt u altijd aanschuiven bij een vergadering. Als u bij een reguliere bestuursvergadering wilt komen dan s.v.p. even contact opnemen met de secretaris. De data van deze bestuursvergaderingen kunt u elders op de website vinden onder het kopje “Home”.

De Voorzitter.